Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd
Αρχική Σελίδα

Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Οι πωλήσεις είναι πολύ επαγγελματικές και υπομονετικός για να απαντήσει στις ερωτήσεις μου, ολόκληρη η διαδικασία αγορών είναι πολύ ευχάριστη, αναμένοντας με ενδιαφέρον μια άλλη συνεργασία

—— Ο κ. Mike Zaudke

Γρήγορη παράδοση, έχω χρησιμοποιήσει το κράμα σπάνια γαίας μαγνήσιου για κάποιο διάστημα, η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ κτύπημα από χρησιμοποίησα για να αγοράσω, αξίζει.

—— Ο κ. Anton Kurniawan

Καλημέρα Βέρα, του εγώ… πάλι! Έχω λάβει τα πιάτα και φαίνονται απολύτως θαυμάσιοι, και η εργασία είναι ακριβώς απίστευτη. Ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη υποστήριξή σας. Πλανίζουμε για να τοποθετήσουμε ένα άλλο νέο PO.

—— Yamamoto

Καλημέρα Frank, θα επιθυμούσα να επεκτείνω μια λέξη των ευχαριστιών σε σας, για την επαγγελματική και αποδοτική υπηρεσία σας που παραδίδεται σε με για το προαναφερθείσες κατάλυμα και τις εξωθήσεις. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένου, και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιώ τα προϊόντα MAG σας πάλι στο εγγύς μέλλον. Dave

—— Dave

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ
Co. μαγνήσιου Yuechen Xi'an, ΕΠΕ (XYMCO) ΠΟΙΟΤΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ
XYMCO είναι δεσμευμένο στη συνεχή βελτίωση του ποιοτικού συστήματός μας. Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε υψηλό - υλικά και υπηρεσίες ποιοτικού μαγνήσιου που καλύπτουν τις εφαρμόσιμες απαιτήσεις κραμάτων μαγνήσιου των πελατών.
 
ΔΈΣΜΕΥΣΗ XYMCO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
Η εκτελεστική διαχείριση XYMCO είναι δεσμευμένη στην παροχή των πόρων και της ηγεσίας που απαιτούνται για να εξασφαλίσει ότι το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και το περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Θα εκπληρώσει το δηλωμένο σκοπό της οργάνωσης, XYMCO:
Εξασφαλίστε έναν ασφαλή εργασιακό χώρο και ενθαρρύνετε μια αρμόδια και χρήσιμη στάση απέναντι στους συντροφικούς εργαζομένους.
Απαιτήσεις, ανησυχίες και έρευνες πελατών διευθύνσεων κατά τρόπο απαντητικό και επαγγελματικό.
Διαβιβάστε τη σε ολόκληρη οργάνωση τους ποιοτικούς στόχους, τους περιβαλλοντικούς στόχους, και τους περιβαλλοντικούς στόχους της επιχείρησης.
Ενσταλάξτε μέσα στην οργάνωση μια ποιοτική φιλοσοφία και μια περιβαλλοντική ευαισθησία με μια έμφαση στη συνεχή βελτίωση.
Παρέχετε τα απαραίτητες εργαλεία, την κατάρτιση και την αναθεώρηση σε όλες τις περιοχές συμπεριλαμβανομένης της επίβλεψης, της παραγωγής και των πωλήσεων, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η ποιοτική διαχείριση XYMCO και οι περιβαλλοντικοί διοικητικοί στόχοι και οι στόχοι επιτυγχάνονται.
Εξασφαλίστε κανονικές αναθεωρήσεις διοικητικών συμπεριφορών για τη συνεχιμένος καταλληλότητα των στόχων, των πολιτικών και των διαδικασιών που περιλαμβάνονται στα πλαίσια του ποιοτικού προγράμματος.
 
ΔΉΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ XYMCO
XYMCO θα συνεχίσει και τη θέση του ως «αρχαιότερο κέντρο κατασκευής και υπηρεσιών υλικών μαγνήσιου» με την παροχή της ασύγκριτης ποιότητας, την αρμόδια περιβαλλοντική διαχείριση, και την εξαιρετική υπηρεσία στους πελάτες μας. Συνεχής για να κάνουν τις εργασίες Ε&Α του νέου μαγνήσιου αναμίξτε τα υλικά για να εκπληρώσετε τις μελλοντικές ανάγκες αγοράς.
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΉΡΙΕΣ ΑΡΧΈΣ XYMCO
Ενισχύστε την αξία με την υπέρβαση των προσδοκιών του πελάτη μας
Σεβαστείτε τους πελάτες, τους συντροφικούς υπαλλήλους και τους προμηθευτές μας
Σεβαστείτε τον πλανήτη μας μειώνει κοντά το ίχνος άνθρακα μέσω των αρμόδιων «πράσινων» ενεργειών
Ο μόλυβδος και καινοτομεί μέσω της ανηλεούς αναζήτησης της τελειότητας
Παρέχετε ένα περιβάλλον εργασίας που ενθαρρύνει την υπερηφάνεια στους υπαλλήλους μας
Διατηρήστε μια ατμόσφαιρα της εκμάθησης και να διδάξει που εμπνέει τη συνεχή βελτίωση.
 
Πιστοποιήσεις
  • Κίνα Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd Πιστοποιήσεις

    Πρότυπο:SGS Certificate

Στοιχεία επικοινωνίας
Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. FRANK ZHANG

Τηλ.:: +86 189 66935266

Φαξ: 86-029-8263-6374

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)